INSPIRATION – FESTTELTE – UDLEJNING
Festtelte udlejes hos DEN RIGTIGE TELTUDLEJNING.

Se de flotte festtelte og lej til fair pris på markedet. Professionel leverandør af festtelte til din fest.

Rammerne og sikkerheden er selvfølgelig i top – derfor skal du bestille dit festtelt hos DEN RIGTIGE TELTUDLEJNING.

HUSK: Alt der bliver lejet, kan blive leveret!

I vores store sortiment har vi foruden 5 forskellige festtelte i størrelserne: Festtelt 6×3 meter (18 m2), festtelt 6×6 meter (36 m2), festtelt 6×9 meter (54 m2), festtelt 6×12 meter (72 m2), festtelt 6×5 meter (90 m2) også plastgulve til samtlige af vores telte. Så slipper du, for stole der bliver trykket ned i græsset og ubehageligheder hvis man vælter osv. Så vi har med garanti den størrelse telt som du skal bruge.

Vi tilbyder leje af festtelt til bl.a.:

  • Konfirmation
  • Studenterfest
  • Den store fødselsdag.
  • Sommerfest
  • Bryllup
  • Firmaarrangementer
  • Festivaler
  • Julemarked
  • Etc.

Vi har desuden specielle festpakker og diverse tilbehør til din fest. Spørg endelig – vi skaffer det. Har du brug for en stor pakkeløsning med både telt, borde, stole, duge, service osv. står vi klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder festudlejning og teltudlejning i hele Østjylland.

TELTUDLEJNING I HELE ØSTJYLLAND

Festtelte udlejes hos DEN RIGTIGE TELTUDLEJNING.

Uanset du skal holde familiefest, et stort firmaarrangement eller konfirmation, kan vi hjælpe med at få styr på detaljerne. At finde det helt rigtige telt så du får den rigtige teltløsning er nemlig en stor del af arbejdet, når du skal blive klar til festlighederne. Vores speciale er foruden teltudlejning også en samlet teltløsning. Vi opererer mest i øst- og midtjylland hvor vi typisk hjælper vores kunder. Skal du bruge teltudlejning andetsteds i Danmark – bare tag fat i os, så finder vi sammen en løsning..

VI KAN LEVERE TELTE OP TIL 400 PERSONER

HVOR STORT SKAL TELTET VÆRE?

Når du skal ud og leje telt og måske også har behov for en samlet teltløsning, er det en god ide at danne sig et overblik over, hvor mange gæster, der skal være plads til. Vi plejer at sige, at det er passende at regne med ca. 1 m2 pr. person. Skal du også skal have plads til en buffet, musik eller andet – så skal du bruge mere plads. Kontakt os derfor endelig, hvis du har spørgsmål til teltudlejning.

Vil du høre mere om dine muligheder for leje af festtelte og for en samlet teltløsning hos Den Rigtige Teltudlejning i Østjylland, er du velkommen til at kontakte os på telefon 6064 1300.